ICT Community 's-Hertogenbosch

26 oktober in Kasteel Maurick: Trusted Cloud Event

Cloud is een gevestigd begrip. Was het 5 jaar geleden nog een hype, tegenwoordig is de cloud verankerd en gaan de ontwikkelingen harder dan ooit. Maar met de tijd komt ook de ervaring. Met de cloud, komt ook de vraag naar zekerheid, veiligheid en borging. Gedreven door techniek, wetgeving, governance en, niet geheel onbelangrijk, gevoel. Vandaar het thema van de bijeenkomst Trusted Cloud.

Geïnitieerd door Open Line en QNH, slaan een aantal marktpartijen de handen ineen om u een informatieve, inspirerende dag te bieden die bol staat van het opdoen van nieuwe inzichten en u alle ruimte biedt om te netwerken. Dit alles in de entourage van Kasteel Maurick in Vught

Impact en borging
De keynote sprekers zijn Chris Opdam (CEO van Betty Blocks en genomineerd voor CEO van het jaar), Hans Bos (National Technology Advisor bij Microsoft Nederland) en ethical hacker Loran Kloeze. Zij nemen u mee in de uitdagingen van het heden en de toekomst. In een steeds volwassen wordende cloudwereld ontstaan er continu nieuwe uitdagingen en oplossingen. Wat is de impact en hoe borgen we dat we als personen en organisaties hier het maximale uit kunnen halen?

Voor actuele info over aangesloten partners, keynotesprekers, het dagprogramma en de biografieën van de overige sprekers inclusief een korte toelichting op hun presentaties, verwijzen wij graag naar de eventsite. Volg ook het nieuws over ‘Trusted Cloud’ via Facebook en Twitter.

De organisatie stelt een beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar voor leden van de ICT-Community ‘s-Hertogenbosch. Wilt u het event bijwonen? Stuur dan een bericht naar Martin van der Broek en u ontvangt een partnercode.