ICT Community 's-Hertogenbosch

10 juli 2014 Seminar ICT Contracting : kansen en valkuilen

“Iedere ICT-ondernemer van klein tot groot krijgt meer inzicht in de diverse contractsvormen. We vertellen waarop hij moet letten bij het opstellen van overeenkomsten en hoe hij de meest voorkomende knelpunten kan omzeilen.”

advocaat Kim de Bonth van Holla Advocaten


DIRECT AANMELDEN

Op 10 juli vindt in De Gruyterfabriek een seminar plaats van de ICT-Community in samenwerking met Holla advocaten over contracteren in de ICT. Het programma bestaat uit drie onderwerpen:

·         Contracteren in the cloud: wel de wolken, maar niet de mist in!

·         Problemen rondom de oplevering: hoe voorkom ik erger?

·         Help, mijn klant wil ARBIT!

 Na afloop heeft u  inzicht in de mogelijke contractvormen, weet u waarop u moet letten en bent u beter in staat om proactief te reageren op knelpunten.

Locatie: Brasserie De Gruyterfabriek ’s-Hertogenbosch.
Aanmelden kan tot 3 juli. Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf nu in!

15.15 uur: Ontvangst
15.45 uur: Drie presentaties van 30 minuten door mr. Kim de Bonth en mr. Luuk Jonker van Holla Advocaten, beiden gespecialiseerd in Intellectueel Eigendom en ICT:
   
Contracteren in the cloud: wel de wolken, maar niet de mist in!
Hoe sluit u een waterdicht cloud-contract en hoe gaat u om met de bekende valkuilen als data-export en de privacy-wetgeving?

Problemen rondom de oplevering: hoe voorkom ik erger?
Hoe moet u omgaan met klachten van klanten? Hoe houdt u een vinger aan de pols bij de overeengekomen acceptatietest? Wat moet u met een ingebrekestelling, waarin gesommeerd wordt programmatuur binnen een bepaalde termijn definitief op te leveren?

Help, mijn klant wil ARBIT!
Bent u gehouden (volledig) gehoor te geven aan een verzoek van een overheidsopdrachtgever om de ARBIT-voorwaarden toe te passen? Haal de scherpe kantjes ervan af.

17.30 uur: Afsluitende borrel

U vind de informatie ook op de website van Holla.

AANMELDEN

© ICT community 's-Hertogenbosch - 2011