ICT Community 's-Hertogenbosch

Nieuwe energie en frisse ideeën rondom de ICT-community

Op een frisse september ochtend is een groep van 20 ondernemers samengekomen in Kasteel Valk in Den Bosch. Op uitnodiging van Grasso en Snijders Advocaten heeft een groep bestaande uit Bossche start-ups, scale-ups en gevestigde namen actief binnen de ICT & Data gesproken over het belang en de mogelijkheden voor de Bossche ICT en Data Community.

Na een korte introductie van Danny Snijders (Snijders Advocaten) en Robert de Kleijn (Community Manager Grasso – NV BIM) ontstond er al snel een interessante discussie. Onder het genot van een heerlijk ontbijt is van gedachten gewisseld over de behoeften vanuit het bedrijfsleven voor meer contact en samenwerking. Door krachten te bundelen, kan het imago van ’s-Hertogenbosch als ‘datastad’ en ICT regio versterkt en verder uitgebouwd worden. Ook is nagedacht over hoe de huidige netwerk van de ICT community ’s-Hertogenbosch hierin een rol kan spelen.

De ochtend heeft diverse goede ideeën en vooral een hoop nieuwe energie rondom de Bossche ICT en data community opgeleverd. Concrete vervolgacties worden in de komende weken opgepakt. Mocht u interesse hebben om hierover mee te denken en een bijdrage te leveren in de discussie, dan kunt u zich melden via e-mail.