Lid worden van de ICT-Community ’s-Hertogenbosch?

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail met uw contactgegevens met in de onderwerpregel: Ik wil lid worden van de ICT-Community ’s-Hertogenbosch.

Wat kost het?

Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.
Voor bijeenkomsten vragen wij soms een bijdrage om de kosten te dekken. Als lid krijgt u vaak een aantrekkelijke korting.

Wat krijg ik?

•    Er worden meerdere bijeenkomsten per jaar georganiseerd. 1 of 2 grootschalige events en een aantal themabijeenkomsten. Als lid bent u als eerste op de hoogte en kunt u ook als eerste inschrijven.
•    Een keer per twee maanden verschijnt de digitale nieuwsbrief.
•    U kunt zich aanmelden om een themabijeenkomst te organiseren voor de Community en/of een relevant marktsegment (bijvoorbeeld: ICT en Agrofood of ICT en de bouw) en/of een kennisdomein zoals HR, innovatie of juridische aangelegenheden.
•    U kunt gratis vacatures en stageplaatsen plaatsen op de website van de Community.
•    De mogelijkheid om deel te nemen aan (innovatie)projecten met onderwijs en andere ondernemers.
•    Een groter netwerk in de ICT-sector en andere sectoren, en in het onderwijs. En toegang tot de aldaar aanwezige kennis.

Wat kan ik bijdragen?

•    Mede organiseren van een bijeenkomst voor de Community.
•    (Innovatie)projecten uitvoeren samen met het onderwijs en/of andere ondernemers.
•    Kennisdelen met bedrijven en onderwijs in de Community.
•    Aanbieden stageplaatsen voor studenten en docenten.
•    Actief deelnemen aan Linkedin group ICT-Community ’s-Hertogenbosch.

Hoe kan ik zichtbaar worden in de Community?

Door uw bedrijf te registreren zodat u nieuwsberichten en vacatures kunt plaatsen op de website van de ICT-Community. Lees hieronder hoe dat werkt.

Uw bedrijf aanmelden op ict-community.nl

Om uw bedrijf aan te melden op de overzichts-website “ICT bedrijven in ’s-Hertogenbosch” kunt u een bedrijfsvermelding maken bij Google maps. Bij deze aanmelding kunt u kiezen uit maximaal 5 categorieën die uw bedrijf typeren. Deze categorieën zijn vrij te kiezen dus u kunt het zoekwoord waarmee u later gevonden wilt worden op de ICT-community website, vrij invullen. Als u er echter voor zorgt dan minimaal een van deze categorieën gelijk is aan onderstaande groepen wordt uw vermelding automatisch door de website opgenomen:

Telecom; Software; IT Personeel; IT consultancy; Computer hardware; Hosting; Netwerkbeheerders; Internetbureau; Reclamebureau; Communicatiebureau; fotostudio; videostudio of audiostudio.

Voor een zo helder mogelijke vermelding is het aan te bevelen dat u het profiel zo uitgebreid en correct mogelijk invult. We nodigen u tevens uit om lid te worden van onze LinkedIn groep.

Uw bedrijfsprofiel activeren en beheren

Als de website in onze database is opgenomen, kunt u zich met uw e-mail adres registreren om uw bedrijfsprofiel te activeren.

U kunt uw logo uploaden en vacatures handmatig op uw profiel plaatsen en bewerken. Heeft u op uw website een RSS feed voor nieuws, dan kunt u zelfs deze plaatsen waardoor uw nieuwsberichten automatisch worden geplaatst. Wijzigingen in bijvoorbeeld uw adres of de gekozen Google categorieën kunt u in uw Google maps profiel aanpassen welke, na een periode van max. 7 dagen, ook op de ICT-community website worden doorgevoerd.

Uw gegevens niet correct?

Zijn uw gegevens op ict-community.nl niet correct? Dan dient u dat aan te passen in uw Google maps profiel. Binnen ongeveer 1 week worden de aanpassingen zichtbaar op ict-community.nl.

We wensen u veel succes met uw onderneming en we hopen dat deze website de integratie tussen gemeente, bedrijven en onderwijs in 's-Hertogenbosch bevordert en stimuleert!